0

Poliisilla oli vilkas viikonloppu Etelä-Karjalassa – Taipalsaarella murtauduttiin veneeseen ja vietiin bensat, Lemillä käryttiin ratista

Poliisilla riitti tehtävää viikonloppuna koko maakunnan alueella. Länsi-Saimaan kunnista Taipalsaarella Kuivaketveleen venelaiturilla murtauduttiin veneeseen tiettävästi 25.– 26. syyskuuta välillä. Veneestä vietiin polttoainetankki bensoineen. Poliisi tutkii tapausta varkautena.

Maakunnassa kirjattiin myös muita varkaustapauksia.

Poliisi valvoi viikonlopun aikana liikennettä Etelä-Karjalassa. Kaikkiaan kuutta kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta. Kolmen heistä epäillään ajaneen huumaantuneena ja syyllistyneen rattijuopumuksen lisäksi myös huumausaineen käyttörikokseen. Yksi kuljettajista oli liikenteessä mopolla, loput henkilöautoilla. Poliisi tavoitti kuljettajat ympäri Etelä-Karjalaa: Luumäeltä, Lemiltä, Lappeenrannasta Tirilästä ja Joutsenosta, Imatralta Karhunmäeltä sekä Ruokolahdelta.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Leivotko?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä