0

Savitaipaleen yrittäjäyhdistykselle valittiin uusi puheenjohtaja – Teemu Virtanen tarttuu nuijaan ensi vuoden alussa

Aktiviteettipalveluyrittäjä Teemu Virtanen aloittaa Savitaipaleen yrittäjäyhdistyksen puheenjohtajana vuoden 2021 alussa. Valinta tehtiin yhdistyksen syyskokouksessa viime viikon keskiviikkona.
Virtanen pyörittää omaa Saimaan palju ja lautta -yhtiötä sekä on osakkaana myös tapahtuma-, matkailu- ja elinkeinoyhtiö Original Events Oy:ssä.
Samassa kokouksessa Savitaipaleen yrittäjäyhdistyksen hallitukseen valittiin Karoliina Laari, Eeva Nikkilä, Kari Lipsanen ja Anna Mennola.

Kokouksessa tehtiin päätös myös sääntömuutoksesta, jonka mukaan yhdistys siirtyy yhden kokouksen malliin. Syksyllä 2021 pidetään vuosikokous, jossa valitaan puheenjohtaja ja hallitus kahdeksi vuodeksi eteenpäin sekä käsitellään muut sääntömääräiset asiat.
Savitaipaleen yrittäjäyhdistyksen nykyinen puheenjohtaja Pekka Ässämäki jatkaa Suomen Yrittäjien elinkeinopolitiikan valiokunnan jäsenenä Etelä-Karjalan yrittäjäjärjestön edustajana vuoden 2021 loppuun saakka.

Kuluvan viikon tiistaina pidettiin myös Etelä-Karjalan Yrittäjät -yhdistyksen vuosikokous, jossa puheenjohtajaksi valittiin Tommi Matikainen.
Hallitukseen valittiin savitaipalelaisen Teemu Virtasen lisäksi Länsi-Saimaan alueelta myös Lemin yrittäjäyhdistyksestä Esa Jukanen ja Taipalsaaren yrittäjäyhdistyksestä Lauri Kauppinen. Jukasen varajäsen on Sari Manner ja Kauppisen Osmo Laine. Virtasen varajäsen on Karoliina Laari.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@lansisaimaa.fi

Muokattu 30.9. klo 9.18: Lisätty tiedot Etelä-Karjalan Yrittäjien vuosikokouksen henkilövalinnoista.

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Leivotko?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä