0

Savitaipale ei rahoita Kutilan kanavaa – kunnanhallitus on valmis harkitsemaan asiaa uudelleen, mikäli tilanne muuttuu

Savitaipaleen kunnanhallitus linjasi maanantain kokouksessa, että Savitaipale ei tässä vaiheessa osallistu Kutilan kanavan rahoitukseen.
– Jos Kutilan kanavan rahoitukseen osallistuu muita kuntia esitettyjen kuntien lisäksi, ja jos rahoitukseen tulee oleellisia muutoksia, niin Savitaipaleen kunnanhallitus on valmis harkitsemaan asiaa uudelleen, hallintojohtaja Virpi Myllyharju viestittää päätöksestä.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@lansisaimaa.fi

Aiemmin aiheesta:
Taipalsaaren kunnanvaltuusto näytti Kutilan kanavalle vihreää valoa – historialliseksi kuvaillun investoinnin käsittely vei huomion keskiviikkoillan kokouksessa – hankkeen vastustajat jäivät äänekkääseen vähemmistöön (8.10.2020)
Taipalsaaren kunnanvaltuusto käsittelee Kutilan kanavaa ensi keskiviikkona – kunnanhallitus esittää kanavayhtiön perustamista sekä 2,25 miljoonan euron määrärahan varaamista rakentamista varten (5.10.2020)

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Leivotko?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä