0

Salmenranta Suomenniemellä on tyhjillään – ravintolatoiminta päättyi syyskuun lopussa, eikä jatkajaa ole löytynyt; polttoainetta kiinteistön pihasta saa edelleen

10-Paikan vieressä Kauriansalmella sijaitseva entinen kahvila-ravintola Salmenranta on tyhjillään. Kahden tyttärensä kanssa siinä ravintolaa pitänyt Minna Kurvinen kertoi paikan lopettamisesta Facebookissa loppukesästä. Ovet suljettiin syyskuun loppupuolella.

Paikan omistavat valkealalaiset Timo ja Pasi Jyrinki. Polttoainemyynti paikan pihassa jatkuu mutta uutta toimijaa ravintolakiinteistöön etsitään edelleen. Sen suhteen ei vielä ole tärpännyt, mutta omistajataho paljastaa, että kiinnostusta on ilmennyt. Sen enempää he eivät suostu kertomaan.

Aiemmin: Suomenniemellä sijaitseva kahvila-ravintola Salmenranta sulkee ovensa – Minna Kurvinen tyttärineen ei jatka yrittäjänä, mutta he toivovat vilpittömästi jonkun muun jatkavan (19.8.2020)

ANNIINA MEURONEN
anniina.meuronen@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

 

Viikon kysymys

Oletko jo aloittanut joululahjojen hankkimisen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä