0

Verkkokysely: Yli puolet upottaa käteensä taikinaan ainakin joskus

Aikoinaan leipominen saattoi olla pakon sanelemaa, mutta nykyisin kyse on lähinnä harrastuksesta. Kauppojen hyllyt notkuvat valmiita leipiä ja leivonnaisia, joten ilman ei tarvitse olla, vaikkei leipomisesta pitäisikään. Kysyimme viime viikolla lukijoiltamme, leipovatko he. Vastaajista yli puolet, 60 prosenttia, kertoi leipovansa ainakin joskus. Vastaavasti hiukan alle puolet eli 40 prosenttia vastaajista jättää jauhojen pöllyttämisen muille.

Leivotko?

  • Kyllä (60%, 32 ääntä)
  • En (40%, 21 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 53

Loading ... Loading ...

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Oletko jo aloittanut joululahjojen hankkimisen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä