0

Verkkokysely: Muiden tulot eivät kiinnosta

Viime viikolla puhuttiin tavallistakin enemmän rahasta, kun viime vuoden verotiedot julkaistiin. Kuka tienasi ja kuinka paljon? Sitä pohdittiin uutisotsikoita myöten. Kysyimme lukijoiltamme, kiinnostavatko verotiedot. Kaksi kolmasosaa vastaajista ilmoitti, etteivät verotiedot kiinnosta. Kolmasosa vastaajista sen sijaan myönsi, että aina marraskuun alussa julkaistavat verotiedot saavat mielenkiinnon heräämään.

Kiinnostavatko verotiedot?

  • Ei (64%, 34 ääntä)
  • Kyllä (36%, 19 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 53

Loading ... Loading ...

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

 

Kommentteja aiheesta “Verkkokysely: Muiden tulot eivät kiinnosta

  • 6.11.2020 at 14:48
    Permalink

    Eipä kiinnosta. Käyn kerran viikkoon nostamassa parikymppiä paikallisesta otto-automaatista ja jätän kuitin roikkumaan koneeseen. Eipä tarvitse uteliaiden odotella vuotta, että pääsevät taivastelemaan, kun jollain on rahaa.

Comments are closed.