0

Länsi-Saimaan alueen kauppoihin sijoitetaan defibrillaattoreita –  Eekoon jokaisen toimialueen kunnassa on pian vähintään yksi defibrillaattori

Jokaisessa Eekoon toimialueen kunnassa tai kaupungissa on pian vähintään yksi defibrillaattori. Eekoo kertoi tiedotteessaan viime viikolla, että laitteiden sijoittelu aloitettiin keskiviikkona 4. marraskuuta.
 
Jatkossa myös S-Market Savitaipaleessa, S-Market Taipalsaaressa, Sale Kuukanniemessä ja Sale Suomenniemessä on defibrillaattorit. Myös kymmenen muuta Etelä-Karjalan Osuuskaupan toimipaikkaa saivat samalla kertaa defibrillaattorit. Laitteiden luvataan olevan käyttövalmiit 12. marraskuuta.
 
Kaikkiaan Eekoon alueella on jatkossa 21 defibrillaattoria. Aiemmin defibrillaattoreita on ollut Prismoissa Lappeenrannassa ja Imatralla sekä S-Marketeissa Parikkalassa, Imatran Rajapatsaalla ja Taavetissa sekä Salessa Ylämaalla ja Sokos Hotel Lappeessa.
 
Etelä-Karjalan Osuuskaupan toimitusjohtaja Juha Riikola muistuttaa tiedotteessa, että laitetta voi käyttää kuka tahansa.
– Hätätilanteessa sillä voidaan pelastaa ihmishenki ennen kuin ambulanssi ehtii paikalle.
 
Defibrillaattorin sijainti on selkeästi merkitty. Vihreä tunnusmerkki on kansainvälinen.
 
Sydänpysähdystilanteissa on aina ensin soitettava 112 ja aloitettava elvytys.
 
LSS
toimitus@lansisaimaa.fi
 
Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Oletko jo aloittanut joululahjojen hankkimisen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä