0

Savitaipaleen uusi hyvinvointiasema valmistui etuajassa – Tällä viikolla on tehty vielä pieniä viimeistelyjä, tilat luovutettiin viikko sitten

Savitaipaleen uusi hyvinvointiasema Maitolantiellä on pieniä viimeistelytöitä vaille valmis. Niitä on tehty vielä tällä viikolla.
 
Olli Torniainen (oikealla) oli tekemässä viimeisteleviä töitä uudella hyvinvointiasemalla. Vasemmalla Elementit-E Oy:n vastaava työnjohtaja Jarmo Hovilainen.
 
Asema luovutettiin tilaajalle eli Savitaipaleen kunnalle torstaina 5. marraskuuta, mikä on viisi viikkoa suunniteltua aikaisemmin.
 
Vuokralainen leasing-mallilla rakennetulla hyvinvointiasemalla tulee olemaan Eksote ja näytteenottotilojen osalta HUS-kuntayhtymä sekä -tilakeskus. Savitaipaleen kunnanhallitus hyväksyi Eksoten tilahallintapäällikön kanssa yhteistyönä laaditut vuokrasopimusluonnokset toissa maanantain kokouksessa. Samalla se velvoitti kiinteistöpäällikön tekemään niihin tarvittaessa teknisluonteisia muutoksia ennen allekirjoitusta ja valtuutti kiinteistöpäällikön myös lopettamaan käytöstä poistuvien tuilojen vuokrasopimukset. Eksoten hallitus käsitteli sopimusasiaa keskiviikkona 11. marraskuuta.
 
Eksoten on määrä vuokrata tilat joulukuun alusta alkaen. Vuokra olisi Eksoten osalta 13 814 euroa kuussa. Siihen lisätään kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron osuus. HUS-kuntayhtymän ja -tilakeskuksen vuokra tulisi olemaan 1519,33 euroa kuussa.
 
Moduuleista rakennettu hyvinvointiasema on kouvolalaisen Element-E Oy:n valmistama. Perusterveydenhuollon palveluiden muutto uusiin tiloihin alkaa viikolla 50. Toiminta uusissa tiloissa alkaa ensi vuonna.
 
ANNIINA MEURONEN
anniina.meuronen@lansisaimaa.fi
 
Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Oletko jo aloittanut joululahjojen hankkimisen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä