0

Valot syttyvät jälleen Nikkisen torpassa – Suomenniemellä aloitetaan lauantaina joulunodotus

Suomenniemellä järjestetään tulevana lauantaina Joulukatu-tapahtuma. Perinteiseen tapaan joulunaika avataan sytyttämällä jouluvalot Nikkisen torpan ikkunoihin sekä järjestämällä tapahtumia ympäri pitäjää.
Tapahtuma alkaa kello 10 ja päättyy joitakin poikkeuksia lukuunottamatta kello 14.
 
Koko perhe pääsee touhuamaan seurakuntakodilla, kun sen pihamaalla järjestetään pelejä ja muuta toimintaa. Seurakuntakodilla kerätään myös suomenniemeläisten toiveita vapaaehtoistoiminnasta. Samalla esitellään Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan Hyvä teko tarttuu -hanketta, jonka  tarkoituksena on lisätä vapaaehtoistoimintaa.
Nuorisoseurantalolla luvassa on kantritanssia. Tanssimaan pääsee kello 13–15.  Kolmeen asti auki on myös Suomenniemen Urheilijoiden (SuomU) kahvio. Myös Suomenniemen kirjasto osallistuu Joulukatu-tapahtumaan järjestämällä kirjallisuusaiheisen tietokilpailun. Kilpailuun voi osallistua kirjastossa lauantaina kello 10–12.30.
 
Lounaskahvila Niementähdessä, kylätuvalla ja apteekissa päästään joulumyyjäisten makuun. Myynnissä on muun muassa hyvinvointituotteita, käsitöitä ja tekstiilejä, ja lisäksi myyjäisiin kuuluvat tietysti arpajaiset. Niementähdessä järjestetään myös asuntoesittelyjä.
 
LSS
toimitus@lansisaimaa.fi
 
Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.
 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Oletko jo aloittanut joululahjojen hankkimisen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä