Lukijan mielipide: Itsenäisyyspäiväksi 2020

Tämä aika on myös Suomen itsenäisyyden säilyttäneiden, sotiemme veteraanien, kunnioituksen päivä. Toivottavasti epidemia ei runtele veteraanejakaan. Elämisen rajoitukset turvallisuustoimenpitein varmasti

Juha Junnonen, Lasse Partanen

Tämä aika on myös Suomen itsenäisyyden säilyttäneiden, sotiemme veteraanien, kunnioituksen päivä. Toivottavasti epidemia ei runtele veteraanejakaan.

Elämisen rajoitukset turvallisuustoimenpitein varmasti ahdistavat ja huolettavat.

Me Lemin sotaveteraaniyhdistyksen kannatusjäsenet haluamme muistaa ja huomioida teidän veteraanien tekemää työtä.

Veteraani-isäni muistolle, niin viimeisen ritarin kuin järjestöparlamenttimme kehittäjän saavutukset ansaitsevat huomion. Seitsemän tunnuksen omaavaa veteraania vielä keskuudessamme, joista vanhin juhlii 101 vuotta.

Ilotulituksessa itsenäisyyspäivän iltana kello 18 Lahnajärven suunnalla voi muistella niitä sukulaisia ja tuttuja, jotka tätä isänmaatamme ovat puolustaneet ja rakentaneet.

Lemillähän juhlajumalanpalveluksen ja seppeleen laskun voi kuulla radiosta taajuudella 95,2 Mhz, verkossa osoitteessa www.museosara.fi, tai kunnan verkkosivuilta klo 10.

JUHA JUNNONEN

LASSE PARTANEN

Lemin sotaveteraanit ry

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka