Kahvila-ravintola Salmenranta Suomenniemellä on jälleen auki – Virallisia avajaisia vietetään ensi vuonna, jolloin avautuu myös viinibaari

Kahvila-ravintola Salmenranta avasi ovensa lauantaina 19. joulukuuta. Paikka tiedotti asiasta Facebookissa, jossa kerrotaan uudistuksista, joita uudet omistajat Kaija ja Teuvo

Kahvila-ravintola Salmenranta avasi ovensa lauantaina 19. joulukuuta. Paikka tiedotti asiasta Facebookissa, jossa kerrotaan uudistuksista, joita uudet omistajat Kaija ja Teuvo Rutanen ovat tehneet.

Suomenniemen aluejohtokunta kertoo somekanavillaan uuden yrittäjäpariskunnan esittelyssä, että Rutaset suhtautuvat tulevaan positiivisesti, mutta jännittyneinä. 30 vuotta alalla ollut Kaija vastaa keittiöstä, Teuvo myynnistä, markkinoinnista ja hallinnosta.

Aamuisin Salmenrannasta saa kahvia ja vitriinistä löytyviä tuoreita tuotteita, arkisin lounasta. A’la carte -listalla on pizzoja ja hampurilaisia. Uutena avautuu viinibaari, johon saadaan a-oikeudet ensi vuonna. Tuolloin vietetään myös virallisia avajaisia.

Kaija Rutaselta löytyy osaamista myös vegaanisen ruoan valmistukseen, jos sellaiselle todetaan olevan kysyntää.

LSS

toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka