0

Kunnaneläinlääkärien puhelinaikoihin tulee muutoksia

Kunnallisen eläinlääkintähuollon puhelinpalveluun tulee muutoksia ensi maanantaista 11. tammikuuta alkaen. Lappeenrannan kaupunki tiedottaa, että Lappeenrannan seudun ympäristötoimen toimialueen kunnaneläinlääkärien puhelinajat yhtenäistetään tuolloin.

Ajanvarauksiin vastataan kaikissa toimipisteissä kello 8– 9 arkisin maanantaista perjantaihin. Kello yhdeksän jälkeen kiireellistä eläinlääkärin apua tarvitsevat soittavat päivystysnumeroon 0600 17070.
Virka-aikana päivystysnumeroon soittamisesta ei mene lisämaksua. Numeroon on mahdollista jättää soittopyyntö.

Uuden järjestelyn tarkoitus on tarjota mahdollisimman nopea apu akuuteissa tilanteissa oleville. Päiväpäivystäjinä toimivat vuorotellen alueiden kuntapraktikot eri toimipisteista käsin. Järjestelyn avulla yksi voi keskittyä pelkästään hätätapausten hoitamiseen, ja muut voivat ilman keskeytyksiä hoitaa sopimiaan sairaskäyntejä ja potilaita.
Kiireettömistä tapauksista ohjeistetaan soittamaan vasta seuraavana arkiaamuna ajanvaraukseen.

Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren kunnalliset eläinlääkäripalvelut tarjoaa Lappeenrannan seudun ympäristötoimi, jolla on vastaanottotoimitiloja Lappeenrannan lisäksi Lemillä, Joutsenossa ja Luumäellä.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.