1

Olympiakomitea myönsi Savitaipaleen kunnalle Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin – pitkäjänteinen liikunnalliseen elämäntapaan tähtäävä työ kunnassa jatkuu – ”jos esimerkiksi minuutin taukojumppa auttaa merkittävästi, ei sen tekeminen voi olla ajasta kiinni”

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

Kommentteja aiheesta “Olympiakomitea myönsi Savitaipaleen kunnalle Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin – pitkäjänteinen liikunnalliseen elämäntapaan tähtäävä työ kunnassa jatkuu – ”jos esimerkiksi minuutin taukojumppa auttaa merkittävästi, ei sen tekeminen voi olla ajasta kiinni”

  • 24.1.2021 at 00:03
    Permalink

    On se hienoa, että edes tuo asia menee oikein ja ette lakia vääristä kunnassa. Kyllähän jatkossa asia korjataan ja tutkitaan, siitä minä pidän huolen: omasta puolestani ja muiden entisten ja nykyisten työntekijöiden puolesta. Olenhan olllut työsuojelussa edellisessä työpaikassani.

Comments are closed.