Lukijoiden päivän kuvat: Lunta tulvillaan on raikas talvisää – lukijoiden ottamiin kuviin tallentui postikorttimaisemaa ja kevätauringon kirkas ensitervehdys

    Kuvia voi tarjota Länsi-Saimaan Sanomien Päivän kuva -palstalle joko verkkosivujen kautta tai suoraan sähköpostitse osoitteeseen toimitus@lansisaimaa.fi. LSS toimitus@lansisaimaa.fi

Kunnon talvi tuli myös Taipalsaarelle. Pakkasta ja lunta Vitsaissa sunnuntaina 10. tammikuuta. (Kuva: Liisa Niiva-Korpela/Taipalsaari)

LSS

(Kuva: Tuija Hurskainen/Savitaipale)

Aurinko paistoi koko päivän Savitaipaleella lauantaina 16. tammikuuta. Seuraavana päivänä pakkanen helpotti, sää oli pilvinen, mutta talvisen kaunis. (Kuva: Tuija Hurskainen/Savitaipale)

Heti vuoden alussa Peltoinlahdentien varrella oli talvinen ”puuvillapallopensas”. (Kuva: Kaija Kuntola/Savitaipale)

Kuvaan tallentui kevätauringon ensitervehdys Kuolimon rannalta pakkasaamuna 16. tammikuuta. (Kuva: Ilkka Huovio/Savitaipale)

Kuvia voi tarjota Länsi-Saimaan Sanomien Päivän kuva -palstalle joko verkkosivujen kautta tai suoraan sähköpostitse osoitteeseen toimitus@lansisaimaa.fi.

LSS

toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka