1

Savitaipaleen yrittäjäyhdistys valittiin Suomen Yrittäjien vuoden paikallisyhdistykseksi – tammikuussa lanseerattu yrityspassi oli vahvin peruste – puheenjohtaja Teemu Virtanen korostaa aktiivisuutta ja verkostoitumista: ”Teemme täällä töitä tosissamme ja on hienoa, että se on huomattu ja sitä arvostetaan”

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

Kommentteja aiheesta “Savitaipaleen yrittäjäyhdistys valittiin Suomen Yrittäjien vuoden paikallisyhdistykseksi – tammikuussa lanseerattu yrityspassi oli vahvin peruste – puheenjohtaja Teemu Virtanen korostaa aktiivisuutta ja verkostoitumista: ”Teemme täällä töitä tosissamme ja on hienoa, että se on huomattu ja sitä arvostetaan”

  • 29.1.2021 at 17:48
    Permalink

    Sisulla ja Sydämellä!

    Onnittelut!

Comments are closed.