0

Tea Loisa aloittaa Savitaipaleen kunnan sivistystoimenjohtajan virassa maaliskuussa – kansalaisopiston rehtorin tehtävät on sisällytetty virkaan

Savitaipaleen kunnanhallitus päätti kuluvan viikon maanantaina, että kansalaisopiston rehtori Tea Loisa siirretään Savitaipaleen kunnan sivistystoimenjohtajaan virkaan maaliskuun alusta alkaen.
Edelliselle sivistystoimenjohtajalle myönnettiin ero viime elokuussa.
Tea Loisa on hoitanut sivistystoimenjohtajan tehtäviä 18. elokuuta lähtien kansalaisopiston rehtorin työn ohessa.

Kunnanhallitus käsitteli virkasiirtoa edellisen kerran viime joulukuussa.
Kunnanhallitus päätti 7. joulukuuta, että Loisan kohdalla toimitaan entisin ehdoin silloisilla järjestelyillä.
Viikkoa myöhemmin kunnanhallitus linjasi, että Loisa hoitaa oman toimensa ohella Savitaipaleen kunnan sivistystoimenjohtajan tehtäviä kuluvan vuoden alusta helmikuun loppuun saakka.
Nyt kuitenkin todettiin, että jatkossa toimialajohtajan toimenkuva ja vastuut edellyttävät, että siirto sivistystoimenjohtajan virkaan toteutetaan.
Savitaipaleen sivistystoimenjohtajan virka sisältää myös kansalaisopiston rehtorin tehtävät.

Sivistystoimenjohtajan tehtävät
Sivistystoimenjohtajan tehtäviin kuuluu sivistystoimen johtaminen.
Sivistystoimen toimialaan kuuluvat sivistyspalveluiden hallinto, perusopetus, lukio-opetus, varhaiskasvatus, kansalaisopisto sekä kirjasto-, kulttuuri- ja vapaa-aikatoimi.
Sivistystoimenjohtaja toimii myös kunnan johtoryhmän jäsenenä ja osallistuu aktiivisesti kunnan kehittämiseen sekä vastaa toimialansa strategisesta ja toiminnallisesta kehittämisestä.
Lähde: Savitaipaleen kunta

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.