0

Taipaleen seurakunnassa toimitaan edelleen koronarajoitusten rajoissa, mutta toimintaa pystytään järjestämään monenlaista – messun jälkeen pääsee nyt ehtoolliselle rajattuna aikana – seurakunnan kesätyöpaikkoja ehtii vielä hakea

Taipaleen seurakunnassa pyritään järjestämään toimintaa koronaviruksen tuomista rajoituksista huolimatta edelleen monin tavoin. Kirkkoherra Lea Karhinen kirjoittaa tiedotteessaan seurakunnan verkkosivuilla, että toimintaa pyritään pitämään kulloistenkin puitteiden asettamissa rajoissa. Viimeisimmäksi muutoksia tuli jumalanpalveluksiin.

Helmikuun alusta lähtien seurakunnan nettisivuille ja Facebookiin striimattavat jumalanpalvelukset muuttuvat sanajumalanpalveluksista messuiksi. Striimaus tehdään vuorotellen Savitaipaleelta, Taipalsaarelta tai Lemiltä. Messun jälkeen kirkon ovet ovat auki kello 11.30– 13, jolloin seurakuntalaiset saavat mennä ehtoolliselle yksin tai perheen kesken.

Taipaleen seurakunnan kausi- ja kesätyöpaikkojen haku on nyt avoinna. Kesätyöpaikkoja on tarjolla muun muassa seurakunnan hautausmaille, niin pitempiaikaisille kausityöntekijöille kuin kesätyöntekijöille.
Seurakunta tiedottaa verkkosivuillaan, että tänä vuonna se palkkaa hautausmaille ainoastaan täysi-ikäisiä työntekijöitä. Säkniemen leirikeskukseen tarvitaan kesäapulaisia keittiötehtäviin ja kirkkoihin tarvitaan kirkkovahteja.
Haut päättyvät 18. maaliskuuta.

Haastattelut on tarkoitus suorittaa 25. maaliskuuta Savitaipaleella ja 26. maaliskuuta Taipalsaarella. Haku tapahtuu sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.taipaleenseurakunta.fi/avoimet-tyopaikat. Kyseisestä osoitteesta löytyvät myös tarkemmat tehtäväkuvaukset.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.