0

Taipaleen seurakunnan kirkkoneuvoston ja -valtuuston listat julkaistaan jatkossa verkossa ennen kokouksia – kirkkoneuvosto päätti asiasta maanantaina

Taipaleen seurakunnan kirkkoneuvoston kokousten asialistat ja kirkkovaltuuston kokousten esityslistat julkaistaan jatkossa seurakunnan verkkosivuilla.
Kirkkoneuvoston asialista tulee julki sähköisesti noin viisi päivää ennen kokousta ja kirkkovaltuuston esityslista noin viikon etukäteen. Asiasta päätti seurakunnan kirkkoneuvosto kokouksessaan 15. helmikuuta.

Samalla kirkkoneuvosto päätti, että kokousten pöytäkirjat julkaistaan seurakunnan verkkosivuilla sen jälkeen, kun ne on tarkastettu ja hyväksytty. Liitteet julkaistaan vain poikkeustapauksissa.
Kirkkoneuvoston pöytäkirjojen osalta ennen julkaisua tehdään ne poistot, jotka julkisuuslain salassapitosäännökset ja henkilötietolaki edellyttävät.
Kirkkoneuvoston kokoukset eivät ole julkisia, mutta kirkkovaltuuston kokoukset ovat.

Uudelle taipaleelle -valtuustoryhmän jäsenet jättivät tammikuussa valtuustoaloitteen Taipaleen seurakunnan kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston kokousten listojen julkaisemisesta seurakunnan verkkosivuilla.
Kirkkoneuvosto merkitsi aloitteen tiedokseen ja käsitteli asiaa omassa pykälässään.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.