0

Vaalikynä: Muista äänestää

Ensi vaalikaudella päätetään savitaipalelaisten kannalta monista tärkeistä asioista. On tärkeää, että vaaleilla valitut luottamushenkilöt ovat ensi sijassa savitaipalelaisia.
Miten koulutusasiat ja varhaiskasvatus on Savitaipaleella järjestetty niin, että asiakkaiden tarpeet ovat etusijalla? Miten luontoarvot ja ympäristö huomioidaan? Miten savitaipalelaista yrittäjyyttä mahdollistetaan?
Miten savitaipalelaiset voivat virkistyä vapaa-aikanaan luonnossa ja kulttuurin parissa ja huolehtia liikunnan ja kulttuurin avulla toimintakyvystään? Miten järjestämme vanhuksille ja sairaille hyvän turvan ja hoidon? Kuinka välijokelalaiset, heitlahtelaiset, pettiläläiset, partakoskelalaiset ja muut kyläläiset saavat viestinsä perille?

Kunnallispolitiikassa päätökset ovat mittasuhteiltaan pieniä, mutta kuntalaisille todellisia ja tärkeitä.

Toisistaan hyvää huolta pitävien ihmisten yhteisö luo ympärilleen sallivat olosuhteet uusienkin asukkaiden ja yrittäjien tulla mukaan elinvoimaa rakentamaan.
Kunnallispolitiikassa päätökset ovat mittasuhteiltaan pieniä, mutta kuntalaisille todellisia ja tärkeitä.
Valtiollisissa vaaleissa ratkaistaan politiikan isot linjaukset.
Kunnassa päättäjinä tulee olla ihmiset, jotka ratkaisevat ongelmat ja tekevät päätökset savitaipalelaisten kannalta oikein. Ihmiset, jotka ovat ylpeästi savitaipalelaisia.
Käy äänestämässä.
Pro Savitaipaleen ehdokkaiden puolesta,

JOUKO SARAMIES (pro sle)
kuntavaaliehdokas
Savitaipale

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.