Taipalvaari vai joku muu? – toukokuussa avattavalle Taipalsaaren vanhalle kunnantuvalle voi nyt ehdottaa nimeä Facebookissa

Taipalsaaren kirkonkylällä sijaitsevalle vanhalle kunnantuvalle etsitään nimeä kilpailun avulla. Nimikilpailu on käynnissä Facebookissa. Nimeä voi ehdottaa Taipalsaaren Vanha Kunnantalo -nimellä

(Kuva: Matias Lövberg)

Anniina Meuronen

Taipalsaaren kirkonkylällä sijaitsevalle vanhalle kunnantuvalle etsitään nimeä kilpailun avulla. Nimikilpailu on käynnissä Facebookissa. Nimeä voi ehdottaa Taipalsaaren Vanha Kunnantalo -nimellä löytyvällä Facebook-sivulla tai Taipalsaari-ryhmässä. Aikaa on 8. maaliskuuta saakka.

Ehdotuksia on tullut toistasataa. Esimerkkeinä nimikandidaateista ovat muun muassa Villa Maria, Sataman Saga, TaipalStoppi, Taipalvaari, Tupa, Wanha kunnantupa, Touhula ja Tervahöyryn kievarila.

Paikan omistavat Osmo Laine ja Sari Rautio-Laine. Remontoitu paikka otetaan käyttöön toukokuussa. Siellä tulee olemaan muun muassa kahvila-, ravintola- ja majoitustoimintaa sekä mahdollisuus järjestää esimerkiksi juhlia, kokouksia sekä kursseja.

Nimeä ehdottaneiden kesken arvotaan keittiömestari Ulla Liukkosen Taipalsaari-menu kahdelle.

ANNIINA MEURONEN

anniina.meuronen@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka