Eksote testaa etähammashoitoa 1-vuotiailla

Eksote ryhtyy testaamaan etävastaanottoa hammashoidossa. Etävastaanotto tapahtuu verkossa, jossa ammattilainen ja potilas kohtaavat videoyhteyden välityksellä ja se korvaa tavallisen vastaanottokäynnin.

LSS

Eksote ryhtyy testaamaan etävastaanottoa hammashoidossa.

Etävastaanotto tapahtuu verkossa, jossa ammattilainen ja potilas kohtaavat videoyhteyden välityksellä ja se korvaa tavallisen vastaanottokäynnin. Sen avulla asiakkaita, potilaita ja henkilökuntaa ei turhaan altisteta tartuntariskille.

Ensimmäisenä etävastaanottoina toteutetaan 1-vuotiaiden lasten hammastarkastuksia. Rinnalla jatkuvat myös 1-vuotiaiden perinteiset vastaanotot hammashoitoloissa, kunnes etävastaanotot toimivat sujuvasti.

Lapsen huoltaja tarvitsee etävastaanottoa varten älypuhelimen tai tietokoneen, jossa on kamera, mikrofoni ja kaiuttimet sekä internetyhteys.

Kirjautumista varten täytyy olla verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, ja Eksoten sähköiseen palveluun kirjaudutaan lapsen vanhemman tunnuksilla.

Vastaanotolla keskustellaan terveys- ja omahoitotottumuksista ja kartoitetaan lapsen hampaiston tilanne. Etävastaanottojen toivotaan helpottavan pienten lasten vanhempien arkea.

LSS

toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka