Vaalikynä: Taipalsaari – Etelä-Karjalan Kauniainen

Taipalsaari-liikkeen kuntavaaliehdokkaat

Kaunis kuntamme, Taipalsaari, sijoittui Suomen Kuvalehden kuntatestissä viiden tähden luokkaan eli valtakunnan parhaimpien ja elinvoimaisimpien kuntien joukkoon.

Myös Ylen kuntatutkassa Taipalsaari oli top 10:ssä alle 5 000 asukkaan kuntien joukossa.

Vertailuja on tehty usean eri muuttujien perusteella, mutta ei tarvitse kuin katsoa ympärilleen, niin on helppo havaita omilla silmillään sellaisia positiivisia asioita, jotka ovat hyvä perusta kuntamme elinvoimaiselle tulevaisuudelle myös jatkossa: Saimaa, kaunis luonto, sijainti maakunnan keskuskaupungin vieressä, työpaikat ja palvelut lähellä sekä esimerkiksi hyvä veropohja.

Mitä olemme tehneet tai mitä meidän tulisi tehdä, ettemme kampittaisi positiivista tulevaisuuden kehitystä?

Ainakin pitäisi satsata siihen, että muuttotappiokierre saataisiin katkaistua. Asukasmäärän kehityssuunta vaikuttaa verotuloihin.

Jos veropohja pienenee asukaskadon myötä, ei kunta pysty säilyttämään elinvoimaisuuttaan sen hyvästä nykytilasta huolimatta.

Meillä on kunnassa hyvät lähtökohdat.

Meillä on kunnassa hyvät lähtökohdat ja me uskomme tulevaisuuden mahdollisuuksiin.

Haluamme antaa oman panoksemme hienon kuntamme tulevaisuuden menestyksen rakentamisessa – kunnan strategian painopisteiden mukaan elinvoimaiseksi, yhteisölliseksi ja taloudellisesti itsenäiseksi pitkälle tulevaisuuteen.

Siirry vaalien tulospalveluun

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka