Myttiömäen parantamisesta järjestetään avoin yleisötilaisuus Savitaipaleella keskiviikkona 4. maaliskuuta – kiinnostuneet saavat tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja kertoa mielipiteensä

Savitaipaleen kunnantalon valtuustosalissa järjestetään keskiviikkona 4. maaliskuuta yleisötilaisuus Myttiömäen parantamisesta.

Savitaipaleen kunnantalon valtuustosalissa järjestetään keskiviikkona 4. maaliskuuta yleisötilaisuus Myttiömäen parantamisesta. Kello 17–19 pidettävä tilaisuus on avoin kaikille.

Kaakkois-Suomen ely-keskus laatii parhaillaan tiesuunnitelmaa kyseisen Mikkelintien osuuden parantamisesta. Myttiömäestä on tehty tiesuunnitelma vuonna 2012, joka nyt päivitetään tarvittavilta osin ja täydennetään hankkeen maaperätutkimustietojen osalta.

Korjattava osuus on noin 3,7 kilometrin mittainen. Liikenteellistä toimivuutta ja turvallisuutta parannetaan linjaamalla tie pääosin uudelleen nykyisen valtatien pohjoispuolelle ja rakentamalla keskikaistainen ohituskaistaosuus.

Keskiviikon tilaisuudessa kiinnostuneet voivat tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja kertoa niistä mielipiteensä. Päivitettävän tiesuunnitelman lähtöaineisto löytyy myös Väyläviraston verkkosivuilta Etelä-Karjalan hankelistalta.

Myttiömäki kuuluu niiden liikenneverkon parantamishankkeiden joukkoon, joiden rahoittamisesta ja toteuttamisesta hallitus sopi viime syyskuussa kuluvan vuoden budjettiesitykseen liittyen.

Aiemmin aiheesta: Myttiömäen mutka oikenee ja mäki loivenee viimein – kauan odotettu rahoitus saatiin, rakennustyöt alkavat vuoden päästä (24.9.2019)

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka