Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäkinen ja Pyysalo saivat eron valtuustosta

TAIPALSAARI Kunnanvaltuusto myönsi keskiviikkona 21. joulukuuta Ilkka Mäkiselle (kok.) ja Ulla Pyysalolle (ps.) eron kunnan luottamustehtävistä. Mäkinen pyysi eroa paikkakunnalta

TAIPALSAARI Kunnanvaltuusto myönsi keskiviikkona 21. joulukuuta Ilkka Mäkiselle (kok.) ja Ulla Pyysalolle (ps.) eron kunnan luottamustehtävistä.

Mäkinen pyysi eroa paikkakunnalta poismuuton takia. Hän on toiminut kunnanvaltuuston jäsenenä sekä teknisen lautakunnan varajäsenenä.

Mäkisen tilalle kunnanvaltuuston nousee jäljellä olevaksi toimikaudeksi Vesa Pakarinen (kok.). Teknisen lautakunnan varajäseneksi valtuusto valitsi Veijo Mikkolan (kok.).

Myös Pyysalo pyysi eroa paikkakunnalta pois muuttamisen vuoksi. Hän on toiminut jäsenenä kunnanvaltuustossa, kunnanhallituksessa, sivistyslautakunnassa, keskusvaalilautakunnassa ja kehittämisjaostossa. Lisäksi hän on edustanut kunnanhallitusta yt-ryhmässä.

Pyysalon tilalle kunnanvaltuusto valitsi Antero Hiltusen (ps.). kaikkiin muihin tehtäviin paitsi kehittämisjaostoon ja yt-ryhmään.

Kehittämisjaostoon valtuusto valitsi jäljelläolevaksi toimikaudeksi Elma Mikkolan kunnanhallituksen esityksen pohjalta. Yt-ryhmän toimikausi päättyy 31. joulukuuta 2016, joten kunnanhallituksen edustaja valitaan työryhmään, kun jäsenet uudelle toimikaudelle nimetään.

MATIAS LÖVBERG

matias.lovberg@lansisaimaa.fi