Savitaipaleen yrittäjäyhdistys järjestää ensi tiistaina sähköisen kuntavaalipaneelin – tilaisuus myös tallentuu katseltavaksi myöhemmin

Kuntavaalipaneelissa keskustelua vetää Etelä-Karjalan yrittäjäjärjestön uusi toimitusjohtaja Marko Hanhisuanto. Etelä-Karjalan yrittäjät

Matias Lövberg

Savitaipaleen yrittäjäyhdistys järjestää sähköisen kuntavaalipaneelin tiistaina 18. toukokuuta kello 17.

Teams-verkkoneuvottelualustalla järjestettävään paneeliin kutsutaan edustaja kaikista puolueista. Paneeli on kaksiosainen ja puolueet voivat valita joukoistaan yhden savitaipalelaisehdokkaan esittämään näkemyksiä per osa.

Keskustelu tallennetaan ja julkaistaan myös katseltavaksi myöhemmin.

Ensimmäisessä osassa aiheina ovat Savitaipaleen yritysten edellytysten parantaminen, kilpailutukset, muuttotappion kääntäminen ja pysäyttäminen, kunnan elinkeinotoiminnan järjestäytyminen sekä matkailun kehittäminen.

Toisessa osassa käsitellään Savitaipaleen varhaiskasvatusta ja kouluja, sosiaali- ja terveyspalveluja, ikäystävällistä kuntaa sekä luontoa ja ympäristöä.

Paneelikeskustelun avaa kunnanjohtaja Kimmo Kainulainen ja itse keskustelua vetää Etelä-Karjalan yrittäjäjärjestön uusi toimitusjohtaja Marko Hanhisuanto.

Paneelin yleisöön mahtuu arviolta noin 180 seuraajaa. Teams-linkki julkaistaan Savitaipaleen yrittäjäyhdistyksen Facebook-sivuilla. Linkin voi pyytää myös sähköpostitse osoitteesta vaalikysymyksetsle@gmail.com.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka