Koronarokotusten ajanvaraus avautui 45 vuotta täyttäneille – Savitaipaleella kattavuus on jo yli 60 prosenttia

Savitaipaleella ja Taipalsaarella koronarokotteen ensimmäisen annoksen on saanut molemmissa kunnissa jo yli 2000 ihmistä. Arkistokuva. Tuire Punkki

LSS

Koronarokotukset etenevät Etelä-Karjalassa. Eksote on nyt avannut 45 vuotta täyttäneille mahdollisuuden varata ajan koronarokotukseen. Rokotusajan voivat varata lisäksi kaikki yli 16-vuotiaat vakavan koronavirustaudin riskiryhmiin kuuluvat.

Ajan koronarokotukseen voi varata Eksoten asiointipalvelun kautta. Ellei sähköinen ajanvaraus ole mahdollista, ajan voi varata myös puhelimitse.

Eksoten koronarokotusneuvonta ja -ajanvarauspuhelin palvelee maanantaista perjantaihin kello 9–16 numerossa 05 - 352 2355.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) mukaan Lemillä koronarokotteen ensimmäisen annoksen on saanut 1 365 ihmistä ja kunnan rokotuskattavuus on 46,0 prosenttia.

Savitaipaleella ensimmäisiä annoksia on rokotettu 2 022 käsivarteen ja rokotuskattavuus on jo 60,7 prosenttia. Taipalsaarella ensimmäisellä annoksella rokotettujen määrä on 2 048 ja rokotuskattavuus 44,2 prosenttia.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka