Lemin ja Taipalsaaren hyvinvointiasemat suljetaan kesällä neljäksi viikoksi – Savitaipaleella asema pysyy auki, mutta neuvola pitää ovet kiinni heinäkuussa

Taipalsaaren hyvinvointiasema on kiinni kesä-heinäkuussa. Arkistokuva. Matias Lövberg

Matias Lövberg

Lemin ja Taipalsaaren hyvinvointiasemat ovat osan kesästä suljettuina, kertoo Eksote tiedotteessaan.

Lemillä sulkuaika on 12.7.–8.8. ja Taipalsaarella 14.6.–11.7. Molempien hyvinvointiasemien puhelinpalvelut toimivat kuitenkin normaalisti koko kesän. Virka-aikana puhelinnumero on 05 - 352 1400, jossa asiakkaat ohjataan oikeaan paikkaan asian kiireellisyys huomioiden.

Hyvinvointiasemien ollessa suljettuina laboratorionäytteiden otto tehdään Malla-autossa, joka pysähtyy sekä Lemin että Taipalsaaren hyvinvointiaseman pihalla keskiviikkoisin. Aika Malla-autoon varataan puhelimitse numerosta 05 - 352 6000.

Savitaipaleella hyvinvointiasema palvelee kesän ajan aukioloaikojensa mukaisesti lukuun ottamatta neuvolan sulkua 5.–25. heinäkuuta. Taipalsaarella neuvola on suljettuna hyvinvointiaseman sulkuajan lisäksi myös 12.7.–8.8.

Tiesitkö?

Neuvoloiden kesäsulut 2021

14.6 – 11.7: Taipalsaarella hyvinvointiaseman ja neuvolan sulku, neuvola-asiakkaat ohjataan Lappeenrannan keskustan neuvolaan.

12.7 – 8.8 Taipalsaaren neuvolan sulku, neuvola-asiakkaat ohjataan Lappeenrannan keskustan neuvolaan.

12.7 – 15.8 Lemin yvinvointiaseman ja neuvolan sulku, neuvola-asiakkaat ohjataan Savitaipaleen, Luumäen tai Lappeenrannan neuvoloihin.

5.7 – 25.7 Savitaipaleen neuvolan sulku, neuvola-asiakkaat ohjataan Lemin tai Luumäen neuvolaan.

Lähde: Eksote

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka