Suomenniemelle valitaan uusi aluejohtokunta

Ehdotuksia potentiaalisista uusista aluejohtokunnan jäsenistä voi tehdä muun muassa 19. kesäkuuta Metsätähden piha-alueella pidettävässä tilaisuudessa. Anniina Meuronen

LSS

Suomenniemen asukkaat ja vapaa-ajan asukkaat voivat esittää sopivaksi katsomaansa henkilöä aluejohtokunnan jäseneksi, pitäjä tiedottaa sivuillaan www.suomenniemi.fi.

Ehdotuksia potentiaalisista jäsenistä voi tehdä Metsätähden pihalla lauantaina 19. kesäkuuta kello 14 pidettävässä keskustelutilaisuudessa.

Kiesilän Kievarissa, Rantinhovissa, Laamalansaaren karavaanialueella, Metsätähdessä, Suomenniemen Salessa ja kirjastossa voi 31.5.– 18.6. välisen ajan jättää ehdotuksensa palautelaatikoihin.

Suomenniemen aluejohtokunta koostuu seitsemästä varsinaisesta jäsenestä ja kolmesta varajäsenestä. Toimikausi on 2021– 2025.

Esitetyn henkilön on oltava vähintään 18-vuotias suomenniemeläinen tai vapaa-ajanasukas alueella.

Aluejohtokunnan kokoonpanon nimeää Mikkelin kaupunginvaltuusto. Esitys kokoonpanosta tehdään aluejohtokunnan kokouksessa 20. kesäkuuta määräaikaan mennessä jätettyjen ehdotusten ja keskustelutilaisuuden perusteella.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka