Tuomo Puhakainen sai vuoden 2021 valopalkinnon

Palkinnon luovutustilaisuudesta: Tuomo Puhakainen (vas.), Suomen Seutuverkot sihteeri Eija Nuotio ja oikealla puheenjohtaja Pauli Pullinen. .

LSS

Saimaan Kuidun ensimmäinen, nyt jo eläköitynyt toimitusjohtaja Tuomo Puhakainen sai vuoden 2021 valopalkinnon Suomen Seutuverkot ry:n vuosikokouksessa Oulussa 9. kesäkuuta.

Yhdistyksen puheenjohtaja Pauli Pullinen perusteli palkinnon saajan valintaa muun muassa sillä, että Puhakainen on valokuitu-uutisten tarkka seuraaja sekä valokuitua koskevien mielipidekirjoitusten ja lehtiartikkeleiden ahkera kirjoittaja. Puhakaista pidetään myös aktiivisena ja intohimoisena valokuidun puolestapuhujana. Hän on Saimaan Kuidun alullepanija ja Suomen Seutuverkkojen hallituksen pitkäaikainen jäsen. Hänen työtään ja taitojaan arvostetaan ja hän on ollut oleellisessa osassa asiantuntijana myös hallitusneuvotteluissa ja eduskunnan liikenne- ja viestintävaliokunnassa sekä valtiovarainministeriössä.

Suomen Seutuverkot edustaa viittäkymmentä alueellista valokuituverkkoyhtiötä. Ne ovat rakentaneet yli 60 000 käytössä olevaa valokuituliittymää.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka