Juomavesi on keitettävä Savitaipaleen Paimensaaren ja Olkkolan alueilla – vedenkeittokehotus on voimassa toistaiseksi

Kartalla osoitetulla alueella kaikki juomavesi ja ruoanlaittoon käytettävä vesi on keitettävä vähintään viiden minuutin ajan. Savitaipaleen kunta

Matias Lövberg

Savitaipaleen Olkkolan alueella on tapahtunut putkirikko, jonka takia ruoka- ja juomavetenä käytettävä vesi tulee varotoimenpiteenä keittää Paimensaaren ja Olkkolan uudemmalla kaava-alueella. Savitaipaleen kunta tiedottaa asiasta verkkosivuillaan ja Facebookissa.

Vedenkeittokehotus on voimassa toistaiseksi kuvituksena olevassa kartassa rajatulla alueella. Kaikkea juomiseen ja ruoanlaittoon käytettävää vettä on keitettävä vähintään viisi minuuttia. Vettä voi käyttää pesu- ja saunavetenä normaalisti.

– Tilanteen kartoittamiseksi vesijohtoverkostosta otetaan vesinäytteitä tiistaina 13. heinäkuuta. Tuloksista tiedotetaan niiden valmistuttua, Savitaipaleen kunnasta kerrotaan.

Varavedenjakelua järjestetään Paimensaareen Leirikujan yleiselle pysäköintialueelle. Olkkolan alueella vettä saa Palvelutalo Koivukodin oven viereisestä kastelupostista tai Ranta-aitan vesipisteeltä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka