Taipalsaaren juhlaviikonlopun ohjelmaa muokataan terveysturvallisemmaksi – tapahtuma-aluetta väljennetään ja muun muassa juhlalounas sekä bussikuljetukset Saimaanharjun ja kirkonkylän väliltä perutaan

Taipalsaarella muokataan tulevan viikonlopun 450-vuotisjuhlaohjelmaa pahentuneen koronatilanteen takia. Etelä-Karjalassa siirryttiin tiistaina 3. elokuuta perustasolta kiihtymisvaiheeseen.

– Taipalsaaren kunta on tehnyt päätöksen muuttaa tapahtumaan suunniteltuja sisältöjä mahdollisimman turvallisen tapahtuman toteuttamiseksi, kunnan verkkosivuilla julkaistussa tiedotteessa kerrotaan.

Lauantailta 7. elokuuta perutaan suunnitellut bussikuljetukset Saimaanharjun ja Taipalsaaren välillä. Juhlakansalle suositellaan saapumista jalan tai polkupyörällä, sillä autoille on rajallisesti pysäköintitilaa. Kunnantalon eteen on sen sijaan varattu suuri parkkialue polkupyörille.

Lauantailta perutaan myös yleinen sauna sekä pomppulinnat ja tapahtuma-alueen toimintoja ja esittelypisteitä väljennetään.

Sunnuntaille 8. elokuuta suunniteltu kaikille ilmainen 450-juhlalounas perutaan ja siirretään myöhemmin järjestettäväksi.

Kunnasta muistutetaan, että tapahtumiin saa tulla vain terveenä ja riittävistä turvaväleistä sekä hyvästä käsihygienista tulee huolehtia. Myös kasvomaskin käyttöä suositellaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka