Mikkelin kansalaisopiston kursseja pidetään myös Suomenniemellä – ilmoittautuminen on käynnissä

Kursseja järjestetään muun muassa koululla. Anniina Meuronen

Anniina Meuronen

Mikkelin kansalaisopistolla on syksyllä kurssitarjontaa myös Suomenniemellä. Moneen paikkaan ilmoittautuminen on käynnistynyt kuluvalla viikolla.

Suomenniemen koululla on tarjolla pilatesta 13. syyskuuta alkaen aina maanantai-iltaisin kello 18–19.

15. syyskuuta alkaen koululla on keskiviikkoiltaisin kehonhuoltoa ja venyttelyä. Opettajana kummassakin on Heli Fabritius.

Nuorisoseurantalolla Suomenniemellä puolestaan on 17. syyskuuta alkaen perjantaisin kello 19– 20.30 joogaa Iyengarin tapaan. Opettajana joogassa toimii Outi Öhman.

Tanssilauantait kuuluvat myös kurssitarjontaan. Ne alkavat 18. syyskuuta ja ovat nimensä mukaisesti lauantaisin. Kellonaika on 10– 16. Paikka tälläkin kurssilla on nuorisoseurantalo, opettajana Birgit Penttinen.

Marraskuussa pidetään Ja niin joulu joutuu Laamalansaari -kurssi Laamalansaaressa. Tekstiilityön opettaja Margit Alatupa vetää 13.11. kello 10.30– 17 pidettävän kurssin.

Ilmoittautumisen viikoittain toistuville kursseille alkoi tiistaina 24. elokuuta. Kursseille voi ilmoittautua koko lukuvuoden ajan.

Laamalansaaren kurssille ilmoittautuminen alkaa 4. marraskuuta.

Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot kursseista löytyvät osoitteesta www.suomenniemi.fi ja kohdasta ajankohtaista tai suoraan linkistä https://opistopalvelut.fi/mikkeli/index.php?l=fi .

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka