Savitaipale ottaa kuntalaiset ja vapaa-ajan asukkaat mukaan strategian päivitykseen – kyselyyn voi vastata paperilla tai verkossa

Savitaipalelaisille ja kunnan vapaa-ajan asukkaille tarjotaan mahdollisuus osallistua kunnan strategian päivitykseen. Osallistumiskanava on kysely, jossa voi tuoda esille itselle tärkeitä asioita ja jättää avointa palautetta.

Vastausaika päättyy 15. syyyskuuta.

Kyselyyn pääsee täyttämään sähköisesti kunnan verkkosivujen tai Facebook-sivujen kautta. Suorista osoitteista kuntalaisille suunnattuun kyselyyn pääsee www.savitaipale.fi/kuntalaiskysely21/ ja vapaa-ajan asukkaille suunnattuun kyselyyn www.savitaipale.fi/vapaa-ajan_kysely21/.

Paperisena kyselyn voi täyttää Savitaipaleen kirjastossa.

Kyselyssä kartoitetaan muun muassa mikä vastaajan mielestä on parasta Savitaipaleella, mikä voisi olla paremmin ja mitkä voisivat olla pitkän ja lyhyen aikavälin panostuskohteita. Myös vaikutuskanavista ja paikkakunnan houkuttelevuudesta asuinkuntana tiedustellaan mielipiteitä. Vapaa-ajan asukkailta ollaan kiinnostuneita tietämään muun muassa, että millä tavalla he haluaisivat osallistua yhteistyöhön kunnan kanssa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka