Katalysaattorivarkaita on liikkunut myös Savitaipaleella – Kaakkois-Suomen poliisista neuvotaan tekemään aina rikosilmoitus: "On tärkeää, että poliisilla on käsitys ilmiön laajuudesta"

Katalysaattorivarkaiden pitkät kynnet ovat ulottuneet myös Savitaipaleelle.

Kaakkois-Suomen poliisi tiedottaa kirjanneensa kuluvan viikon aikana kahdeksan ilmoitusta autoista anastetuista katalysaattoreista eri puolilta Etelä-Karjalaa. Yksi anastuksista on tapahtunut Savitaipaleella, viisi Imatralla ja muut Lappeenrannassa ja Ruokolahdella.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että katalysaattorit kiinnostavat varkaita niiden sisältämien arvometallien takia. Katalysaattorin arvo voi olla muutamasta kympistä jopa tuhanteen euroon.

– On tärkeää, että poliisilla on käsitys ilmiön laajuudesta. Poliisi toivookin, että jokaisesta katalysaattorivarkaudesta tehdään rikosilmoitus. Poliisi on kiinnostunut kaikista katalysaattorivarkauksiin liittyvistä vihjeistä ja havainnoista. Lisäksi autojen lähellä tapahtuvasta epäilyttävästä toiminnasta voi ilmoittaa hätäkeskukseen, Kaakkois-Suomen poliisista viestitetään.

Poliisi kertoo tavoittaneensa kuluvalla viikolla myös epäillyn rattijuopon Lemillä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka