Poliisi selvittää omakotitalomurtoa Lemillä, missä jäi kuluvalla viikolla kiinni myös epäilty rattijuoppo – "Varkauksia voi ennaltaehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita", virkavalta muistuttaa

Kuluvan viikon tapahtumat työllistävät poliisia Lemillä. Arkistokuva. Sami Kuusivirta

Matias Lövberg

Kaakkois-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan, että Lemillä murtauduttiin omakotitaloon Mikkelintiellä tiistaina 12. lokakuuta päivän aikana. Mahdollisesti anastetun omaisuuden selvittely on vielä kesken.

Tapaukseen liittyviä silminnäkijähavaintoja tai muita tietoja voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 029 541 4559.

Kuluvan viikon aikana Kaakkois-Suomen poliisin tietoon on tullut muitakin murto- ja varkaustapauksia Etelä-Karjalassa. Poliisi muistuttaa, että varkauksia voi ennaltaehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita.

– Kaikesta arvo-omaisuudestaan kannattaa ottaa kuvat ja talteen tieto merkistä ja mallista, sarjanumerosta ja muista selvistä tuntomerkeistä. Yksilöivät tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekoa, mutta myös samalla oikean omistajan löytämistä, tiedotteessa neuvotaan.

Poliisi kertoo tällä viikolla tavoitteensa Lemillä myös yhden epäillyn rattijuopon.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka