Anniskeluravintoloille koronapassista tuli elinehto ja Savitaipaleella sen käyttöönotto oli ripeää: "Toinen vaihtoehto olisi ollut laittaa paikat kiinni"

”Koronapassi on hyvä asia”, arvioivat ravintola Sahramissa aamukahvilla 29. marraskuuta olleet Veikko Vanhakarhu (vas.), Markku Kauppi, Rauno Laari, Aimo Kontunen, Osmo Suutari ja Aarne Hömppi. kuvat: Eva Kottonen

Valtioneuvosto muutti viime viikon lopulla asetusta, jolla säädetään korona-ajan ravintolarajoituksista. Uudet, tiukat rajoitukset astuivat voimaan lauantain ja sunnuntain välisestä yöstä alkaen kaikilla koronaepidemian leviämisvaiheen alueilla. Etelä-Karjala on taudin leviämisvaiheessa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 1 kk 1 €

Digitilauksen sisältö

  • Lansisaimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi