Kesäjuttu | Taipalsaarelaislähtöinen keittiömestari Ulla Liukkonen tarjoilee kesäisen lähiruokareseptin – katso täältä, kuinka saat ahvenen maistumaan parhaimmalta!

Kera keitettyjen uusien perunoiden ja kesällä. Silloin saa parhaan makuelämyksen ahvenesta, ohjeistaa taipalsaarelaislähtöinen palkittu keittiömestari ja lähiruoan innokas puolestapuhuja Ulla Liukkonen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Saimaan Sanomien sisällöt.

Tilaa 1 kk 1 €

Digitilauksen sisältö

  • Lansisaimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi